Milletvekili Çalışkandan 'Gençlik Ve Siyaset' Semineri

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, AK Parti MKYK Üyesi Asuman Erdoğan ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Yeğin ile birlikte İstanbul Bahçelievler Belediyesi Gençlik Meclisinin devam ettirdiği Genç Gelişim Akademisinin son haftasında "Gençlik ve Siyaset" konulu seminer verdi

Milletvekili Çalışkandan 'Gençlik Ve Siyaset' Semineri
AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, AK Parti MKYK Üyesi Asuman Erdoğan ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Yeğin ile birlikte İstanbul Bahçelievler Belediyesi Gençlik Meclisinin devam ettirdiği Genç Gelişim Akademisinin son haftasında "Gençlik ve Siyaset" konulu seminer verdi.
Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti hükümetinin gençliğe çok önem verdiğini belirterek AK Parti hükümetinin gençliğe yönelik çalışmaları ve yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.
Çalışkan, seminerde yaptığı konuşmada "AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden beri Türkiye'de gençliğin söz söylemesi ve etkin olabilmesi için Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde politikalar geliştirmeye çalıştık ve çalışıyoruz. Çünkü gençler bir yandan toplumun dinamik yanını oluştururken, öte yandan gençlere yönelen hizmetlerdeki eksiklik ve yetersizlikler gençlik kaynaklı kalıcı, karmaşık suistimale açık toplumsal sorunlara yol açmaktadır. Ülkemizin nüfus yapısı bir yandan geleceğe umutla bakmayı sağlarken diğer yandan önemli toplumsal sorunları beraberinde getirmekte ve ciddi endişelere sebep olmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki temel sorun kalabalık bir genç nüfusun varlığı değil, gençliğe yönelik yetersiz kurumsal yapılanma ve politika eksiklikleridir" dedi.
Başta ekonomik istikrarı ve refahı ancak ve ancak artacak genç nüfusun sağlayabileceğini dile getiren Çalışkan, "Bunu sürekli ifade ettik ve edeceğiz. Bazı siyasi çevreler ülkemiz nüfus yapısının genç olmasını ciddi sosyal sorunlara yol açacak bir unsur olarak görmektedir. Bu bakış açısı onların gençliği korunması gereken bir varlık olarak algılamalarından kaynaklanmaktadır. AK Parti iktidarı olarak onlardan farklı düşünmekteyiz. Biz gençleri toplumsal sorunlarımızın çözüm kaynağı olarak görmekteyiz" ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Siyaset semineri, AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan'a, AK Parti MKYK Üyesi Asuman Erdoğan'a ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Yeğin'e plaket takdimi ile son buldu.