Milletvekili Hıdır'dan Kaymakam Polat'a Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete; Marmaris Kaymakamı A .Serdar Polat'ı ziyaret etti.

Milletvekili Hıdır'dan Kaymakam Polat'a Ziyaret
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Marmaris'e geldi. Hıdır Marmaris Emniyet Müdürü Yaşar Turan Çebi'yi ziyaret ettikten sonra Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat'ı makamında ziyaret etti.
Turizm'de Muğla bölgesinin bu yıl yoğun taleple karşılaşacağını belirten Hıdır; "Geçtiğimiz günlerde Moskova turizm fuarına katıldık. Fuar Muğla bölgesi için kontenjanını yüzde 33 oranında daha da arttırdı. Turizm Bakanımızın katıldığı Berlin fuarında da alman turistlerin yüzde 10 oranında bir önceki yıla göre yüzde 10 rezervasyon fazlalığı olduğunu tespit ettik. Havaalanlarında tespit ettiğimiz rakamlara göre bu yıl yüzde 16'lık bir fazlalığımız var. 2010 yılında Kuzey Avrupa ülkelerinden büyük talep olacak. Diğer Akdeniz ülkelerinde göre bu yıl beklentilerimiz daha fazla ve beklentilerimizin karşılığını alıyoruz. Esnafımızın ve turizmcilerimizin buna göre hazırlıklarını yapmasını ve stoklarını yükseltmelerini tavsiye ediyoruz. Turizm Bakanımız 17-18 Nisan'da Marmaris'i ziyaret edecekler" diye konuştu.
Çetibeli-Marmaris arasındaki duble yol çalışmaları hakkında da açıklama yapan Hıdır; " Ulaştırma Bakanlığı ve Karayollarının ihale kanununa göre çalışmaların yürütülüyor. İhaleyi kazanan iki firmanın ihaleyi bıraktı üçüncü firmanın yaptığı çalışmalar devam etmektedir. Bütçeyle alakalı bizim yapacağımız bütün işlemler tamamlanmıştır. Marmaris turizme hazırlanıyor hepimiz çok dikkatli olmak zorundayız. Esnafıyla idarecisiyle yerel yönetimiyle hazırlıklı olmalıyız" şeklinde konuştu.