Manisaspor Yöneticilerine Manisa Bezi'nden Fular

Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, Manisaspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı öncesi futbolculara hediye edilecek olan, Manisa Bezi'nden yapılmış fularlardan Manisaspor yönetim kuruluna da hediye etti

Manisaspor Yöneticilerine Manisa Bezi'nden Fular
Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, Manisaspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı öncesi futbolculara hediye edilecek olan, Manisa Bezi'nden yapılmış fularlardan Manisaspor yönetim kuruluna da hediye etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, Manisaspor ile Fenerbahçe arasında 13 Nisan Salı günü oynanacak karşılaşmada Manisasporlu ve Fenerbahçeli futbolculara hediye edilecek fularların hazır olduğunu belirterek, "Manisa Valiliği ve Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, Halk Eğitim Merkezi ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi ile işbirliği içinde fularlarımız tamamlandı. 550 yıllık bir geçmişe sahip olan Manisa Bezi'nin tanıtımında bize katkıda bulunan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz" dedi.
Başkan Kenan Yaralı, Manisa'nın değerlerine sahip çıkmanın ve bunların tanıtımına katkıda bulunmanın Manisaspor'un başlıca görevlerinden olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 470. Uluslararası Mesir Festivali'nde, futbolcularımız mesir macununu Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında tribünlere saçtı. Bir Fenerbahçe maçında daha Manisa'mızın başka bir değeri olan Manisa Bezi, tüm Türkiye tarafından izlenecek bu maçın öncesinde futbolcuların boynunda yer alacak" diye konuştu.
Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, fularların yanı sıra Manisa Bezi'nden dokunan Türk Bayrağı'nı da yönetim kurulumuza hediye etti.