Ahmet Türk'e yapılan saldırıyı kınıyorum

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün Samsun'da Ahmet Türk'e yönelik yapılan saldırının ülkedeki huzurlu ortamı bozmayı hedeflemek isteyen bazı provokatörlerin yapmış olabileceğini belirtti.

Ahmet Türk'e yapılan saldırıyı kınıyorum
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nin genel başkanı Ahmet Türk'e yapılan saldırıdan dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, ''Dilerim, bu saldırı, Anayasa değişikliği arifesinde, ülkedeki huzurlu ortamı bozmayı hedeflemek isteyen bazı provokatörlerin tertiplerinden birisi olmasın'' değerlendirmesinde bulundu.

Arınç, Türk'e yapılan saldırıya ilişkin şunları kaydetti: ''Bugün, Samsun'da, kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nin eski Genel Başkanı Sayın Ahmet Türk'e kendini bilmez bir kişi tarafından yumruklu saldırı yapılmıştır. Sayın Türk'e yapılan bu saldırıdan dolayı büyük bir üzüntü duydum. Bir siyasetçi ve bir insan olarak bu menfur saldırıyı kınıyorum. Dilerim, bu saldırı, Anayasa değişikliği arifesinde, ülkedeki huzurlu ortamı bozmayı hedeflemek isteyen bazı provokatörlerin tertiplerinden birisi olmasın. Olayı çok yönlü olarak araştırıyoruz. Saldırıya maruz kalan Sayın Türk'e, ailesine ve arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''