Halı Saha Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Gaziantep'in Araban ilçesinde, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın finali yapıldı.

Halı Saha Futbol Turnuvası Finali Yapıldı
İlçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerden toplam 23 takımın katıldığı Halı Saha Halk Futbol Turnuvası'nın, Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne ait halı sahada yapılan final karşılaşmasını, Araban İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Tokaç, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve kalabalık taraftar grup izledi.
Araban İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Tokaç, Polis Teşkilatının kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla futbol turnuvası düzenlediklerini belirterek, turnuvayla polis-vatandaş kaynaşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Tokaç, turnuvanın gençleri spora teşvik edeceğine inandığını kaydetti.
Turnuva birincisi Akasyaspor, ikinci Yukarı Karavaiz Köyüspor, üçüncü Taşdeğirmen Köyüspor oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Aşağı Karavaiz Köyüspor seçildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Araban Kaymakamı Orhan Balcı verdi.
Araban İlçe Emniyet Amirliği tarafından dereceye giren takımların oyuncularına eşofman takımı ve tişört de hediye edildi.