Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Polonya'ya Başsağlığı Mesajı

Rusya'nın Smolensk bölgesinde meydana gelen uçak kazasında Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaczynski ve eşinin hayatını kaybetmesinin ardından Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov durumu araştırmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi

Rusya'nın Smolensk bölgesinde meydana gelen uçak kazasında Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaczynski ve eşinin hayatını kaybetmesinin ardından Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov durumu araştırmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Çalışma ziyareti nedeniyle Kiev'de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Polonya halkına başsağlığı dileyerek, kazanın nedenini araştırmak için çalışacaklarını söyledi.
Lavrov, "Bir felaket oldu. Cumhurbaşkanı ve Başbakan, Polonya Başbakanı Donald Tusk'ı arayarak hem kendisine, hem tüm Polonya halkına, hem de hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Bir komisyon kurduk ve bu felaketin ardındaki nedeni araştırıyoruz. Sorunları çözmek için elimizden gelenleri hızlı bir şekilde yapacağız" diye konuştu.