Kazada yaralanan Azdavay kaymakamı Ankara'ya sevk edildi

Geçirdiği kazada ağır yaralanan Kastamonu'nun Azdavay Kaymakamı Meral Uçar, helikopter ambulansla Ankara'ya sevk edildi.

Kazada yaralanan Azdavay kaymakamı Ankara'ya sevk edildi
Edinilen bilgiye göre, arkadaşı Emel Serinoğlu ile birlikte Azdavay'dan Kastamonu kent merkezine gelmekte olan Azdavay Kaymakamı Meral Uçar'ın (33) kullandığı 34 BJ 9110 plakalı otomobil, Kastamonu-İstanbul karayolunun 10. kilometresinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüjdeki direğe çarptı. Kazada yaralanan Kaymakam Uçar ve arkadaşı, ambulansla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaymakam Meral Uçar'ın sağlık durumunun ciddi olduğu ve omurilik kemiğinde kırık oluştuğu öğrenildi. Arkadaşı Emel Serinoğlu'nun ise ameliyatla dalağının alındığı bildirildi.

Emel Serinoğlu'nun durumunun şu an için iyi olduğunu belirten doktorlar, Kaymakam Uçar'ın ise Ankara'ya sevk edilmesine karar verdi. Ankara'dan çağırılan ambulans helikopter Kastamonu Gazi Stadyumu'na iniş yaptı. Ambulansla Gazi Stadyumu'na getirilen Uçar, burada ambulans helikoptere alınarak Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kastamonu Valisi Mustafa Kara ve eski Devlet Bakanı İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, kazayı haber alınca Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne gelerek, Kaymakam Uçar'ın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.