Düzce Valisi Bülent Kılınç Tel Fabrikasını Ziyaret Etti

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde yapılan dal-çık çalışmalarını inceleyen Vali Bülent Kılınç, incelemenin ardından Gümüşova'da faaliyette bulunan tel fabrikasını da ziyaret etti.

Düzce Valisi Bülent Kılınç Tel Fabrikasını Ziyaret Etti
Vali Bülent Kılınç, beraberinde Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay ve protokol üyeleri ile birlikte Gümüşova'da yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçen tel fabrikasını ziyaret etti. Burada yapılan çalışmaları inceleyen Kılınç, çalışmalar hakkında da Firma Yetkilisi Suavi Savcıoğlu'ndan bilgiler aldı.
Gümüşova'da böyle bir fabrikanın açılmasının sevindirici olduğunu söyleyen Vali Bülent Kılınç, "Yaklaşık bir yıl önce firma yetkilileri OSB'de yer istiyordu ama yer olmadığından kendilerine yer veremememize rağmen yetkililer Düzce'den ayrılmadı ve Gümüşova'ya fabrikalarını kurdu. Şu an bu fabrikada 150 kişiye istihdam sağlanıyor. Bizim için sevindirici olan tarafı ise Gümüşova Kaymakamlığı tarafından verilen iş garantili eğitim sonunda Gümüşova'dan 30 vatandaşımızın burada çalışıyor olmasıdır. Gerçekten Gümüşova'da böyle bir fabrikanın faaliyet veriyor olması da çok sevindiricidir" dedi
Gümüşova'da faaliyetlerine devam eden fabrikada yıllık bin 500 tonluk tel üretim yapılıyor. Fabrikada ayrıca otomotiv sektöründe de büyük hizmet veriyor. Fabrika, aylık 500 bin araca parça üretiliyor. Üretilen ürünlerin bir çoğu yurtdışına ihraç da ediliyor.