Başkan Alıcık, Uzun Yaşamın Merkezinde Bulunan Yaşlıları Ziyaret Eti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Uzun Yaşamın Merkezi olan Nazilli'de yaşayan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Başkan Alıcık, Uzun Yaşamın Merkezinde Bulunan Yaşlıları Ziyaret Eti
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Uzun Yaşamın Merkezi olarak kabul edilen ve yaptığı girişimlerle ismini Türkiye'ye duyuran Nazilli'nin yaşlı insanlarına sahip çıkıyor. Uzun yaşamın gereği olan yaşlıları ve hastaları ziyaret eden Başkan Alıcık, Nazilli'de ikamet eden hasta ve yaşlıların yanına gidip konuşuyor, sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Ne yapılması gerekiyorsa belediye başkan yardımcılarına bildirerek sorunlarını gidermeye çalışıyor.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın ziyaretinden memnun olan yaşlılar ve hastaları, belediye başkanının çalışmalarından memnun olduklarını ve kendilerini ziyaret etmesi için yolunu gözlediklerini belirterek; "Bizler yataklardan kalkamayan, yürüyemeyen yaşlı ve hasta insanlarız. Bizlerin yanına gelmesi, oturup bizlerle konuşması bizlere yetiyor. Daha önce hiçbir belediye başkanı veya idareci bizi ziyaret etmiyordu. Kendisi adeta bizim evladımız gibi bizleri ziyaret ediyor ve hatırımızı soruyor. Bizleri hatırlaması ve bizlere değer vermesi çok güzel" dediler.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise yaptığı konuşmasında; "Bizlerin de yarın ne olacağı belli değil, her küçüğümüz böyle yaşlı ve hasta olan büyüklerimizi ziyaret ederse mutlu olduklarını görürler. Ben de zamanım yettiğince yaşlı ve hastalarımızın ziyaretlerine gidip az da olsa gönüllerini almaya çalışıyorum. Uzun yaşamın merkeziyiz diyoruz. Uzun yaşam yanında yaşlıların da olduğu anlamına gelir. Uzun yaşamın gereğini yapıp, sorunlarını çözmeliyiz" dedi.