Milli Eğitim Esenyurt Voleybol Turnuvası Birincisi

Esenyurt belediyesi tarafından kurumlar arası düzenlenen “Voleybol Turnuvası”nda birincilik kupasını Milli Eğitim Müdürlüğü aldı

Yeni ilçe olması nedeniyle Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun talimatlarıyla dayanışma ve kaynaşma amaçlı Belediye Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Voleybol Turnuvası”nın final karşılaşması zorlu geçti. Şehit Caner Mert Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalara toplam sekiz takım katıldı. Elemelerin ardından düzenlenen final karşılaşması Esenyurt belediyesi ve milli eğitim müdürlüğü arasında kıran kırana geçerken, final sonunda birincilik kupasının sahibi Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Zorlu geçen turnuvanın ikincilik kupası Esenyurt belediyesi, üçüncü Nüfus müdürlüğü, dördüncülük kupasını ise Müftülük alırken, Muhtarlar Birliği turnuvanın en centilmen takımı olarak seçildi.

Dayanışma ve kaynaşma amacıyla Esenyurt belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda toplam sekiz takım yer alırken, turnuvanın amacının yeni ilçe olan Esenyurt’taki kurumların sportif faaliyetler vasıtasıyla kaynaşma ve dayanışma ortamını sağlamak olduğu, genel anlamda sporun faydalarını yansıtmak, örnek teşkil etmek, kurum ve kuruluşlarda hizmet veren personelin bu aktivite ile stres atmaları, sağlıklı çalışmaları hedeflenmektedir denildi. Üç hakem, voleybol eğitimi almış beden eğitimi öğretmenlerinden oluşan üç saha hakemleri ve beş komisyon görevlisinin yönettiği ve çekişmeli geçen “Voleybol Turnuvası” finali Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birincilik kupasını almasıyla mutlu sonla biterken, kupayı Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç’ın elinden aldılar. Turnuva sonunda ise, tüm takımlar akşam yemeğinde bir araya gelerek, bir yandan yemek yerken, diğer yandan dinlenme fırsatı buldular.