Chp, 'Halkla Birlikte, Halkçı Çözüm Toplantısı' Düzenliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, "Halkla birlikte, halkçı çözüm toplantıları"nın ikincisini Şehit Duran Mahallesi'nde gerçekleştireceklerini bildirdi.

Karasaç, gittikleri her mahallede, her sokakta, her evde, AKP iktidarına ve onun uygulamalarına yönelik tepkinin çığ gibi büyüdüğünü görmekte olduklarını ifade etti.
CHP Seyhan İlçe Örgütü olarak, ortaya çıkan bu tepkiyi örgütleyip halkın özgür iradesiyle AKP'yi ve politikalarını sandığa gömeceklerini söyleyen Karasaç, "Bu anlamda CHP'nin politikalarını anlatmak için Seyhan'da tüm mahalleler, ev ev, sokak sokak gezip, Seyhanlıların geleceğine sahip çıkması için tüm örgütlerimizle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Muhtemel bir Anayasa referandumunda, 'AKP'nin Anayasasına hayır' demenin, AKP'nin iktidarına son vereceğini anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, Şehit Duran Caddesi üzerindeki halkla buluşma toplantılarının 3 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de Adana milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirileceğini kaydetti.
Başkan Karasaç, toplantıya bütün partililerini ve halkı davet etti.