Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Seçti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yeni bir mahalle olan Cumhuriyet mahallesinde yapılan muhtarlık seçiminde turizmci Ahmet Cemil Gündüz seçildi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Seçti
Bodrum Belediye Meclisi'nin 2008 yılı aralık ayı olağan toplantısında, Gökçeler Dağı ile Gümbet mahallesi arasında kalan yerleşim alanının yeni bir mahalle olması kararlaştırılmıştı. Geniş bir alanı kapsayan Yeniköy mahallesine bağlı olan yerin, yeni bir yerleşim birimi olmasına karar verilerek Bodrum'un 12. mahallesi olmuştu. Yerleşim yerinin adı da "Cumhuriyet mahallesi" oldu
Mahalle sınırlarının düzenlenmesi konusunda yapılan değişiklikle Bodrum'un 12. mahallesi olan ve toplu konutların bulunduğu Cumhuriyet mahallesinde muhtarlık seçimi yapıldı.
Nurol Kültür Merkezi'nde yapılan ve biri bayan 3 adayın yarıştığı seçimde turizmci Ahmet Cemil Gündüz mahallenin muhtarı seçildi. Biri 133 diğeri 177 oy alan rakipleri karşısında, 515 oyla seçimi kazandığını açıklayan Cumhuriyet mahallesi muhtarı Ahmet Cemil Gündüz evli ve 2 çocuk babası. Gündüz, öncelikle muhtarlık ofisini kuracağını ve mahallesinin sorunlarının çözümü için yetkililerle de görüşerek daha güzel bir çevre oluşturmak istediğini söyledi.