Vatan Hastanesi'nden Mtso Üyelerine İndirim

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanması amacıyla MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ve Vatan Hastanesi Uzman Dr

Vatan Hastanesi'nden Mtso Üyelerine İndirim
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanması amacıyla MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ve Vatan Hastanesi Uzman Dr. Nejdet Akalın arasında protokol imzalandı.
MTSO hizmet binasında yapılan protokol törenine MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Atılkan, Vatan Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nejdet Akalın ve Vatan Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Nur Yurga katıldılar. İmzalanan protokol ile ilgili konuşan Başkan Bülent Koşmaz, "Manisa TSO üyelerine tüm muayene ücretlerinden, laboratuvar ücretlerinden, görüntüleme ücretlerinden, yatak ücretlerinden, Eko, doppler, efor, ekg ücretlerinden yüzde 20, diş uygulamaları ücretlerinden yüzde 15, doğum, ameliyat gibi paketlerde yüzde 5 indirim uygulanacak. Manisa'da sağlık sektöründe özel firmalar arasında çok ciddi bir şekilde kaliteli hizmet sunan Vatan Hastanesi'nin önümüzdeki dönemlerde bu hizmetlerini oda üyelerimize de vereceklerine inanıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi. Uzman Doktor Nejdet Akalın da Hastanelerinin temel amacının en iyi hizmeti Manisa'da en yaygın şekilde sunmak olduğunu belirtti.