Trabzon'da Gümüşhaneliler Gecesi Düzenlendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) okuyan öğrenciler tarafından Trabzon'da Gümüşhaneliler gecesi düzenlendi.

Trabzon'da Gümüşhaneliler Gecesi Düzenlendi
KTÜ Sahil Tesislerinde düzenlenen geceye Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, öğrenciler ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.
Programda bir konuşma yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, toplantıyı düzenleyen gençlerden bir konferans tertip etmelerini isteyerek bütün işini gücünü bırakarak mutlaka konferansa katılacağı sözünü verdi. Gençlere seslenen Milletvekili Doğan, "Kendinizi iyi hazırlayın, gelecekte önemli görevler sizi bekliyor. Büyük Türkiye'nin sizlerin hizmetinize ihtiyacı var. Gençliğin önemini biliyorum, iyi yetişmiş bir gençlik bizim geleceğimizdir. Türkiye kim ne derse desin hızla değişiyor. Hükümetimiz gençlere ve kadınlara çok büyük önem veriyor. Bunu özellikle bilmenizi istiyorum." diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
KTÜ'de okuyan İsmail Şen, Adem Akdoğan ve Hayri Turhan tarafından organize edilen gecede sanatçılar Aşık Kul Nuri, Aşık Murat Piroğlu, Onur Akgül, Şaban Coşkun ve Gonca Coşkun sahne aldı.
Programın koordinatörlerinden İsmail Şen, yaklaşık 950 Gümüşhaneli öğrencinin öğrenim gördüğü KTÜ'de bu yıl ilk kez düzenledikleri geceyi bundan sonra her yıl geleneksel olarak düzenlemek istediklerini belirterek, katılımcıların hepsine teşekkür etti.
Gümüşhane'de "Kahveci Ressam" olarak tanınan Muharrem Muslu'nun eserlerinin yer aldığı sergi programda ilgi ile takip edilirken, yine Muslu'nun eserlerinden 2 tanesi açık arttırma usulü ile satıldı.