Kaymek Kursiyerlerine Kahvaltıda Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim-Öğretim Kursları'nda (KAYMEK) eğitim gören kursiyerler kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymek Kursiyerlerine Kahvaltıda Buluştu
Emirgan Çay Bahçesi'nde yapılan kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki'nin yanı sıra KAYMEK'te eğitim gören kursiyerler hazır bulundu. Kahvaltı esnasında bir konuşma yapan BEF Genel Müdürü Canan Hançerlioğlu, KAYMEK, sizlerin tükenmeyen enerjisi ve gayreti ile yoluna devam ettiğini söyledi. Hançerlioğlu, "Ülkemizin ve insanlığın geleceği olan KAYMEK Gülen Yüzler Deniz Yıldızı Kiçikapu ve Belsin öğrencilerimizin, üniversite yolunda başarılı ve kararlı yürüyüş seslerini duyduğumuz için buradayız. Gülen Yüzler Deniz Yıldızlarımızı yetiştiren, onlara örnek olan, kendilerine verilenle yetinmeyen, cehalet yerine öğrenmeyi seçen ilim yolunda sabırla, inatla yürüyen KAYMEK Argıncık, KAYMEK Mim-Sin ve KAYMEK Ziya Gökalp Okuma-Yazma kursiyerlerimizi, sevgiyle yoğrulan emeklerinizi görmek için buradayız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye sundukları imkânlardan dolayı KAYMEK ve sizler adına teşekkür ediyorum" dedi.
BEF Genel Müdürü Canan Hançerlioğlu konuşmalarından sonra kürsüyü gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki de belediyenin sosyal sorumluluk gereği çok önemli işler ortaya koyduğuna vurgu yaparak, "Bu güne kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye'deki diğer illerin belediyelerinde örnek aldığı bir çok hizmete imzasını atmıştır. Raylı sistem son teknoloji ile yapıldı. Stadyumun ise bir örneği daha yok bunlar yapılırken sosyal ve kültürel alanlarda ihmal edilmiyor. Tüm KAYMEK çalışanlarına çok çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.