Etso, Üye Kimliklerini Yeniliyor

Kurumsal kimlik çalışmalarını tamamlayan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) üye kimliklerini de yenilemeye başladı.

Etso, Üye Kimliklerini Yeniliyor
8 Mart 2010 Pazartesi gününden itibaren üyelerinin kimliklerini yenileyecek olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, kimliklerin yenilenmesi için gerekli teknik altyapı hazırlıklarını tamamladı. Kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde ilk olarak logosunu değiştiren Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası bu kapsamda üye kimliklerini de yeniden tasarladı.
Erzurum Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, yaklaşık 8 aydan beri kurumsal kimlik çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Bu kapsamda oda üyelerinin kimliklerini de yenileneceğini kaydeden ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, "Teknolojiden de yararlanarak dijital kimlik makinesi ile oda üyelerimize yeni kimlikleri 8 Mart Pazartesi gününden itibaren vermeye başlayacağız. Üyelerimiz kimlik fotokopileri ve 1 adet fotoğrafla odamıza başvurarak yeni kimliklerini alabilirler.
4 bin 880 üyesi bulunan ETSO'nun üyelerine vereceği kimlik kartında nüfus bilgilerinin yanı sıra vatandaşlık numarası, ticaret unvanı, ticaret sicil numarası ve oda sicil numarası yer alıyor.