Çevre Ve Orman İl Müdürü Taş, Karapürçek Belediye Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Sakarya Çevre ve Orman Müdürü Nurettin Taş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Ali Aktar ile birlikte Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Çevre Ve Orman İl Müdürü Taş, Karapürçek Belediye Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti
Çevre ve Orman İl Müdürü Nurettin Taş, Karapürçek Uludere çayına 5 bin adet kırmızı benekli alabalık bırakacaklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanı Ali Aktar ise Karapürçek ilçesinde park ve sosyal alanlar yapacaklarını belirtti.
Başkan Orhan Yıldırım, ele ele vererek Karapürçek'e hizmet ettiklerini belirterek, "Bizler hizmet için bu kutsal göreve talip olduk ve vatandaşlarımız bizlere güvenerek bu koltuğu teslim etti. Bu görevi en iyi şekilde ilçemize halımıza hizmet olarak sunacağız. Ama bunu yaparken hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeden yapmaya çalışıyoruz. Halkımız her şeye laiktir onun için vatandaşlarımızın istekleri olacak bizlerde yapmaya çalışacağız. Biz ilçemizin önünü nasıl açarız onun mücadelesini yapacağız. Halkımız biraz sabırlı olsun. İşte sanayi alanımız yüksek okulumuz yollarımız parklarımız sağlık ocağımız okullarımız spor alanlarımız tek tek hayata geçiyor" dedi.