Bursaspor - Diyarbakırspor maçında Bursaspor yendi mi?

Recep Altepe, tatil edilen Diyarbakırspor-Bursaspor maçının ardından havaalanında açıklama yaptı.Diyarbakırspor mu suçlu? Diyarbakırspor -Bursaspor maçında galip kim?

Bursaspor - Diyarbakırspor maçında Bursaspor yendi mi?
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, tatil edilen Diyarbakırspor-Bursaspor maçının ardından havaalanında yaptığı açıklamada, "İki takım için de çok önemli bir maçtı. Ama gördük ki burada maç yaptırılmayacak ve normal bir maç oynanmayacak" dedi.

Diyarbakır'a güzel bir maç izlemek amacıyla geldiklerini ifade eden Recep Altepe, "Daha başlamadan maçın oynanmayacağı belli oldu. Bu da televizyonda tüm dünya tarafından izlenmiş oldu. Bize de çok fazla söylenecek bir şey kalmamış oldu. Biz hayatımızda böyle bir maç izlemedik. Böyle bir korner atışı da görmedik. Futbolcu korner atışı için gerekli mesafeye gerilemiyor. Buna rağmen o korner atışları yine de yapıldı" dedi.

Hakemin maçı oynatmak için elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getiren Altepe, "Fakat sahaya atılan yaralayıcı maddeler yağmaya devam etti. En sonuncusu da hakeme gelince iş çığrından çıktı. Hakem de soyunma odasına gitti. İki takım için de çok önemli bir maçtı. Ama gördük ki burada maç yaptırılmayacak ve normal bir maç oynanmayacak. Futbolcuların ve teknik heyetin sağlık durumunda herhangi bir sorun bulunmuyor. Herkes sağlıklı bir şekilde havaalanına ulaştı" diye konuştu.
Bursalı gazeteciler maçın ardından uzun süre stattan çıkamadı. Gazeteci grup, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından tahsis edilen bir minibüsle havaalanına götürüldü. Yolculuk sırasında çok sayıda taş atılan minibüsün bir camı kırıldı.