Başkan Sel Evrenpaşa Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Evrenpaşa mahalle sakinleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başkan Sel Evrenpaşa Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Mahalle muhtarı İsa Özcan ve mahalle sakinleri tarafından, mahalle konağında Belediye Başkanı Sedat Sel'e verilen kahvaltıda, Mahallenin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.
2010 yılında İlçede önemli çalışmalar yapılacağına değinen Başkan Sel, bu çerçevede mahallelerinde bu hizmetlerden faydalanacağını sözlerine ekledi.
Özellikle Bölgede tarım ve hayvancılık sektöründe başarı kat edeceklerini söyleyen başkan Sel, "Evrenpaşa mahallemiz tarım sektöründe iddialı mahallelerimizden biri olduğunu biliyoruz. Fakat biz bunu Hayvancılık sektöründe de canlandıracağız. Belediye olarak bu konuda çalışmalara başladık ve bunu gerçekleştireceğiz. Sizlere her konuda yardım ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Çalışmalarınızda her zaman yanınızdayız" dedi.
İlçede bulunan tüm mahalle sakinleriyle zaman zaman bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Sel, ilk defa bir mahalle halkı ile kahvaltılı bir toplantı tertip edilmesinin çok güzel olduğunu söyleyerek, mahalle muhtarı ve halkına teşekkür etti.
Mahalle muhtarı İsa Özcan ise, Belediye Başkanı Sedat Sel'e teşekkürlerini ileterek, geçmiş dönem Belediye Başkanlığında olduğu gibi, bu döneminde de kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve her zaman mahalleye hizmet konusunda destek verdiğini söyledi.
Kahvaltı sonrası mahalle konağı önünde bulunan çocukları seven Başkan sel, çocuklara boyama kitabı ve balon hediye etti.
Çocukların bir isteği olup olmadığını soran başkan Sel, Mahalle çocukları Başkandan çocuk parkı istedi.Çocukların bu isteğini kırmayan Sel Fen İşleri Müdürü Beytullah Gürbüz'e talimat vererek Evrenpaşa mahallesine hemen çocuk oyun parkı kurulmasını istedi.
Başkan Sel ve beraberindeki heyet daha sonra çocuk parkı kurulacak yerde incelemelerde bulundu.
Kahvaltıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Şimşek, İlçe özel idare müdürü Niyazi Ocak, Belediye meclis üyesi Rüstem Yüce ve bazı Belediye birim müdürleri ile birlikte mahalle sakinleri katıldı.