Bal-göç Balkan Göçmenleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Balosu Düzenledi

Bal-Göç Bandırma Balkan Göçmenleri Dayanışma Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle balo tertipledi.

Bal-göç Balkan Göçmenleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Balosu Düzenledi
Eken Prestige Otel balo salonunda düzenlenen geceye Bandırma Belediye Başkanvekili Yalçın Cömert, Belediye Meclis üyeleri İsmail Göksoy, Muhsin Eker, Mehmet Sert, Suat Ok, Av.Asuman Korzay, Eczacı Berna Serintuna, Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Adnan Erdan, CHP İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayalar ve kalabalık bir Balkan ve Rumeli Göçmeni davetli ile Bal-Göç Derneği Başkanı Bülent Aygün katıldı.
Bal-Göç Derneği Başkanı Bülent Aygün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün mana ve önemini belirtti. Dernek Başkanı Aygün, "Balkan göçmenleri olarak kadınlarımız ve biz Bulgaristan'da büyük sıkıntı yaşadığımız için Türkiyeye göç ettik. Şu anda Türkiyede yaşamaktan mutlu ve huzurluyuz. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı olarak her zaman devletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz "dedi.
Bal-Göç gecesine Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Federasyonu Yönetim Kururulu Başkanı, Bursa Bal-Göç Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan'da kutlama çiçeği ve telgraf yollayıp Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Balkan göçmenleri gecesi yemekli balosunda Rumeli ve Balkanlara özel yemek servisi yapıldı. Sahneye çıkan sanatçılar Rumeli ve Balkan yöresi şarkıları okuyup samimi havada eğlenip Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.