Gaziantepli Sporcular Vali Özçimen'i Ziyaret Etti

Burdur'da yapılan Voleybol Yarı Final Müsabakaları için Burdur'a gelen Gaziantep Gazi İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, Burdur Valisi İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Gaziantep Gazi İlköğretim Okulu Voleybol Takımı'ndan 7 öğrenci, bir idareci ve bir öğretmenden oluşan heyeti toplantı salonunda ağırladı. Takımın başında idareci olarak kente gelen Şerafettin Korkmazer, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar'ın gönderdiği hediyeyi Vali Özçimen'e takdim etti. Korkmazer, "Biz turnuvada sadece Gaziantep'i değil, Doğu ve Güneydoğu'yu da temsil ediyoruz. Burdur çok şirin ve güzel bir il. Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. İnşallah takımımızın elde edeceği başarılarla buradan daha mutlu şekilde ayrılırız" dedi. Takımdaki kızların hem antrenman yapıp hem de sınavlara hazırlandıklarını dile getiren Korkmazer, kentte çok iyi bir şekilde ağırlandıklarını belirterek Vali Özçimen'e teşekkür etti.
Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar ile yıllardır tanıştıklarını dile getiren Vali Özçimen, biri takıma diğeri de Ali Çınar'a iletilmek üzere 2 paket hediye etti. Özçimen, turnuvada Gaziantep ve tüm takımlara başarılar diledi.