Varyap Merıdıan'a Uluslararası Ödül

İngiltere merkezli Overseas Living dergisi tarafından düzenlenen 'Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri 2010'da Varyap Meridian 'En İyi Gelişim' ödülüne değer görüldü.

Varyap Merıdıan'a Uluslararası Ödül
  Gayrimenkul yatırımcıları ve seyahat edenler iç ; in dü ; nyanın dö ; rt bir yanındaki emlak ve turizm fırsatlarını sunan Overseas Living dergisinin bu yıl ü ; ç ; ü ; ncü ; sü ; nü ; dü ; zenlediği ' Lü ; ks Yaşam Tarzı Ö ; dü ; lleri 2010 ' kapsamında Varyap Meridian bir ö ; dü ; l daha kazandı . Varyap Meridian , dü ; nyanın ç ; eşitli ü ; lkelerinden katılan yü ; zlerce proje arasından ' En İyi Gelişim ' kategorisinde ö ; dü ; le değer gö ; rü ; ldü ; . Yarışmaya katılan tü ; m kuruluş ve projelerde , sunulan hizmetlerin yenilik ve ü ; stü ; nlü ; k ö ; zellikleri dikkate alındı . Varyap Meridian , geç ; tiğimiz Ekim ayında da ' Gayrimenkul Oscarları ' olarak bilinen ' Uluslararası Gayrimenkul Ö ; dü ; lleri ' yarışmasında , Avrupa ' nın ' En İyi Gayrimenkul Projesi ' ve ' En İyi Yü ; ksek Bina ' dalında iki ö ; dü ; l almıştı .

Yarışmanın sonuç ; larının aç ; ıklanacağı Mart-Nisan sayısında Overseas Living dergisi Varyap Meridian ' ı ' Tü ; rk Tasarımında Yeni Standart ' başlığı ile tanıtacak . İlk ç ; evre dostu karma konut projesi olan Varyap Meridian ' ın , İstanbul ' da yeni bir dalga oluşturduğunu ve dü ; nyada imrenilen bir ü ; ne sahip olduğunun vurgulandığı makalede , proje hakkında şö ; yle denildi : ' Gö ; rü ; lmeye değer panoramik manzaralara sahip Boğaz ' dan Prens Adalarının batısına , Marmara Denizi ' nden gü ; neye uzanan Varyap Meridian projesi , yıldızı gitgide yü ; kselen İstanbul şehrini kucaklıyor . '

' Lü ; ks Yaşam Tarzı Ö ; dü ; lleri ' , Gayrimenkul ve Seyahat olmak ü ; zere iki ana kategoride gerç ; ekleştiriliyor . Gayrimenkul ana kategorisinde ; ' En İyi Mü ; teahhit ' , ' Gayrimenkul Acentesi ' , ' Golf Konut Gelişimi ' ve ' Ç ; evreci Kalkınma ' ile ' En İyi Gelişim ' alanında kuruluşların ve projelerin ' Mü ; şteri Memnuniyeti Yaklaşımları ' , ' Bü ; tü ; nleşik Gelişimleri ' , ' Sü ; rdü ; rü ; lebilirlik ' ve ' Ayrıntılardaki Mü ; kemmellik ' ö ; zellikleri değerlendirildi . Yarışmaya İtalya , Portekiz , İspanya , Kuzey Afrika , Gü ; ney Afrika , Yunanistan , Kıbrıs , Dubai , Slovenya , Ç ; ek Cumhuriyeti ve Karayipler gibi dü ; nyanın ç ; ok sayıdaki ü ; lkesindeki gayrimenkul ve seyahat kuruluşları ile projeleri katıldı .

Ö ; dü ; l kazanan ü ; lkeler arasında İspanya , Dubai ve Slovenya da var Lü ; ks Yaşam Tarzı 2010 ö ; dü ; llerini kazanan diğer ü ; lke ve projeler arasında ; İspanya ' dan ' La Zagaleta Country Club ' projesi , Karaipler ' in doğusunda bulunan St . Lucia ü ; lkesiden ' Cap Gayrimenkul Acentesi , Dubai ' den ' The Cube Residence ' ve Portekiz ' den ' Pine Hills Residence ' projeleri ile Slovenya ' dan ' Villa Urbana Residence ' projesi yer aldı . Ö ; dü ; le değer gö ; rü ; len projeler , derginin Mart / Nisan ve Mayıs / Haziran sayılarında kapsamlı olarak yayınlanacak .