Siyasi Gençlik Birliği Diyarbakır'da 'Gençlerle Birebir' toplantısı düzenledi

Siyasi Gençlik Birliği tarafından düzenlenen "Gençlerle Birebir" toplantısına katılan Adıyaman Milletvekili Fehmi Hüsrev Kutlu, Dünya Kadınlar Günü'nde BDP'li kadınlara karanfil dağıtan ve kadınların ön yargılı davrandıklarını belirten gence, "Belanı mı arıyordun" şeklinde sordu.

  Siyasi Genç ; lik Birliği tarafından dü ; zenlenen ' Genç ; lerle Birebir ' toplantısına katılan Adıyaman Milletvekili Fehmi Hü ; srev Kutlu , Dü ; nya Kadınlar Gü ; nü ; ' nde BDP ' li kadınlara karanfil dağıtan ve kadınların ö ; n yargılı davrandıklarını belirten gence , ' Belanı mı arıyordun ' şeklinde sordu .
AK Parti Genç ; lik Kolları tarafından dü ; zenlenen ' Genç ; lerle Birebir ' toplantısına katılmak ü ; zere Diyarbakır ' a gelen AK Parti Merkez Yü ; rü ; tme Kurulu ( MYK ) Ü ; yesi , eski Devlet Bakanı , Ankara Milletvekili Sait Yazıcıoğlu , TBMM Meclis İdare Amiri AK Parti Adıyaman Milletvekili Fehmi Hü ; srev Kutlu ve İl Başkanı Baki Aksoy ; Diyarbakır Ticaret Borsası ( DTB ) Başkanı Fahrettin Akyıl ' ı makamında ziyaret etti . Ziyaret sonrası DTB Başkanı Akyıl , AK Parti MYK Ü ; yesi Sait Yazıcıoğlu ' na plaket verdikten sonra borsa toplantı
salonunda dü ; zenlenen ' Genç ; lerle Birebir ' toplantısına geç ; ildi . Burada kısa bir aç ; ılış konuşması yapan AK Partili Sait Yazıcıoğlu , ' Ç ; ok şey yapıldı ve bunları topluma doğru aktarma fırsatı olmadı . Tabii ki demokratik ü ; lke olmak , komşularımız ile kıyasladığımız zaman demokratik bir ü ; lke olduğumuz sevindiricidir . Bizde herkes istediği zaman istediği yerde konuşuyor . Tü ; rkiye ' de adalet , yargı , eğitim , sağlık ve benzeri pek ç ; ok sistem var . Bunlar ü ; lkeyi kalkındırıyor ve bunların biri ö ; ne ç ; ıktığı zaman gö ; ze batar '
ifadelerini kullandı .
Daha sonra soru-cevap kısmına geç ; ilirken , Hatay ' dan gelen ve Diyarbakır ' da okuyan AK Parti Genç ; lik Kolları ü ; yesi bir genç ; Diyarbakırlıların AK Parti ' ye ö ; n yargılı davrandıklarını savundu . Sö ; z konusu genç ; , Kadınlar Gü ; nü ; ' nde karanfil dağıttıklarını belirtti . AK Parti Adıyaman Milletvekili Fehmi Hü ; srev Kultu ' nun , ' ö ; n yargı ' konusunu biraz daha aç ; masını istemesi ü ; zerine Genç ; , ' Bize ö ; n yargılı davranıyorlar . Yakasında AK Parti rozeti olan arkadaşımız karanfil uzattığında bize hayır siz AK Partilisiniz dedi .
Ama yine bizim ile birlikte olan ve yakasında rozet olmayan arkadaşımız uzattığında ise tabii ki neden olmasın dedi . Biz DTP ' nin mitinginden ç ; ıkan kadınlara karanfil dağıtıyorduk ' dedi .
Bunun ü ; zerine Milletvekili Kutlu , gence , ' Belanızı mı arıyordunuz ' diye sordu . Genç ; ise , ' Biz bü ; tü ; n cesaretimizi toplayarak oraya gittik ve 2 bin 500 tane karanfil dağıttık . Ama kimse de karanfillerin kafamıza atmadı ' şeklinde cevapladı .
Bunun ü ; zerine bir aç ; ıklama yapan Milletvekili Kutlu , ' Ö ; nyargı her yerde vardır . Bugü ; n gazetelerin manşetinde Fenerbahç ; e ' nin Galatasaray ' ı nasıl yendiği var . Ben bir Fenerbahç ; eliyim . Bunu Diyarbakır ' da sö ; ylemek bü ; yü ; k bir risk . Diyarbakır ' da da BDP midir DTP midir her neyse , onunla aramızda belediye başkanlığı , milletvekilliği gibi bir ç ; ekişme vardır . Bundan dolayı bir ö ; nyargı vardır . Ama ö ; nemli olan kendimizi doğru ifade etmemizdir . AK Parti iktidar olarak tü ; zü ; ğü ; nü ; tam olarak hayata yansıtsa diğer
partidekiler de AK Partiye geç ; er ' şeklinde konuştu .