Şehzadeler Şehri Manisa'da Cumhurbaşkanı Gül'e coşkulu ağırlama

Beraberinde Manisa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olduğu halde, Mesir festivaline katılarak ilin ileri gelenleri ve vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanı Gül, unutamayacağı bir gün geçirdiğini söyledi.

Şehzadeler Şehri Manisa'da Cumhurbaşkanı Gül'e coşkulu ağırlama
  Cumhurbaşkanı Gü ; l ' ü ; , eşi Hayrü ; nnisa Gü ; l ile birlikte geldiği Manisa ' da Vali Celalettin Gü ; venç ; , Belediye Başkanı Cengiz Ergü ; n , Emniyet Mü ; dü ; rü ; Adem Aydemir ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Şenol karşıladı . İlk olarak , Manisa Sabuncubeli Tepe Karakolu mevkiinde oluşturulan 87 . Yıl Cumhuriyet Ağaç ; landırma Alanı ' na ç ; am fidanı diken Cumhurbaşkanı Gü ; l , ardından sırasıyla valilik , belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını ziyaret etti .

87 . Yıl Cumhuriyet Ağaç ; landırma Alanında


Garnizon komutanlığını ziyaretinin ardından Hü ; kü ; met Konağı ' na giden Cumhurbaşkanı Gü ; l , burada mesir macunu saç ; ım tö ; reninin başlangıcı sayılan kortej yü ; rü ; yü ; şü ; ne katıldı .

KORTEJDE GÜ ; L VE KARANFİL YAĞMURU

Yü ; rü ; yü ; ş sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gü ; l , vatandaşlarla fotoğraf ç ; ektirdi . Yaklaşık 1 kilometrelik yü ; rü ; yü ; şte , vatandaşlar Cumhurbaşkanı Gü ; l ' ü ; n ü ; zerine gü ; l , karanfil ve konfetiler attı . Cumhurbaşkanı Gü ; l ' ü ; alkışlarla selamlayan vatandaşlardan bazıları ise gü ; vercin uç ; urdu .

Cumhurbaşkanı Gü ; l , yaptığı konuşmada , kortej yü ; rü ; yü ; şü ; nü ; n gü ; neş altında gerç ; ekleştirildiğini , şu anda ise yağmurun yağdığını belirterek , bunun bir rahmet olduğunu kaydetti ve &ldquo ; Hem şifa , hem de rahmet bir arada geldi&rdquo ; dedi .

470 . ULUSLARARASI MESİR FESTİVALİ

470 ' inci kez dü ; zenlenen Uluslararası Mesir Festivali , Cumhurbaşkanı Gü ; l ve beraberindekilerin mesir macununu Sultan Camii ' nin kubbe ve minarelerinden halka saç ; masıyla sona erdi .

Cumhurbaşkanı Gü ; l , bazı basın mensuplarına mesir verirken , Osmanlı şehzadeleri ve saray erkâ ; nını canlandıran kişilerle hatıra fotoğrafı ç ; ektirdi ve halkı selamlayarak alandan ayrıldı .

İLİN İLERİ GELENLERİYLE BULUŞMA

İlin ileri gelenleri , iş adamları ve STK temsilcileri ile Manisa Valiliği tarafından onuruna verilen ö ; ğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gü ; l , Manisa ' nın , dü ; nyaya mal olmuş bü ; yü ; k markalarıyla yabancı sermayenin tercih ettiği bir şehir haline geldiğini belirtti .

Yemekte yaptığı konuşmada , 470 yıllık bir geleneği yaşamak iç ; in Manisa ' ya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhurbaşkanı Gü ; l , mesir macunu saç ; ımı tö ; reni sırasında bastıran yağmura rağmen , vatandaşların dağılmadan bekleyerek , bü ; yü ; k bir coşkuyla , sevinç ; le bu geleneği yaşattıklarını belirterek , &ldquo ; Bugü ; n gerç ; ekten unutamayacağım bir gü ; n geç ; iriyorum&rdquo ; dedi .


YATIRIM KENTİ MANİSA ' NIN GURURU VESTEL

Manisa ' nın yü ; ksek teknolojiye dayalı ü ; retimi ve organize sanayi bö ; lgesine ç ; ektiği yabancı yatırımlarıyla Tü ; rkiye ' de pek ç ; ok kente ö ; rnek olduğunu ve dü ; nyada yatırım iç ; in en cazip kentler arasına girdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gü ; l , &ldquo ; Manisa ' nın yolu daima aç ; ıktır , birç ; ok kentimize ö ; rnek olan atılımlar gerç ; ekleştirmiştir . Bunların yenileneceğinden hiç ; şü ; phem yoktur&rdquo ; dedi .

Yemeğin ardından Vestel Tesisleri ' nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan ve gö ; rdü ; klerinden ç ; ok etkilendiğini belirten Cumhurbaşkanı Gü ; l , Ankara ' ya dö ; nmek ü ; zere İzmir ' e hareket etti .