Selçuk Şahin'in uzaktan attığı golle gülen taraf Fenerbahçe oldu

Süper Lig'in 27. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe'nin haftalardır beklenen mücadelesinde, 70. dakikada Selçuk Şahin'in uzaktan attığı golle GS'nin filelerini havalandırmasıyla gülen taraf Sarı-Lacivertliler oldu.

Selçuk Şahin'in uzaktan attığı golle gülen taraf Fenerbahçe oldu
  Ali Sami Yen Stadı ' nda hakem Cü ; neyt Ç ; akır ' ın dü ; dü ; ğü ; ile başlayan mü ; cadelede , iki takım da en ö ; nemli oyuncularından biri olan Arda Turan ve Emre Belö ; zoğlu ' ndan yoksun ç ; ıktı . Mü ; thiş bir tempoda başlayan mü ; cadelede iki takımda ilk yarıda ö ; nemli pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 beraberlikle bitti .

Mü ; cadelede ikinci yarıya hızlı başlayan taraf olan Sarı-Lacivertliler oldu . Mehmet Topal ' ın markesinde kalan Alex , Arda Turan-Mehmet Topal değişikliğinden sonra rahatladı ve bu değişiklik iki takıma da hareketlilik getirdi . Mü ; cadelenin 70 . dakikasında sağ kanattan kullanılan taç ; atışının ardından Galatasaray yarı alanının ortalarında topla buluşan Selç ; uk Şahin uzaklardan sert vurdu ve Leo Franco ' nun tam ö ; nü ; nde seken top ağlara gitti .

DERBİ MAÇ ; TAN NOTLAR
Sü ; per Lig ' de Galatasaray ile Fenerbahç ; e arasındaki derbi maç ; ö ; ncesinde Galatasaraylı taraftarlar , sahaya ilk ç ; ıkışlarında Fenerbahç ; eli futbolcular ve teknik heyet aleyhine kü ; fü ; rlü ; tezahü ; ratlarda bulundular . Sarı-kırmızılı taraftarlar , sahada gezinen futbolcular iç ; in hiç ; susmadan kü ; fü ; rlü ; tezahü ; ratlarda bulunurken , tepkiler ancak Fenerbahç ; elilerin soyunma odalarına dö ; nmesiyle sona erdi . Fenerbahç ; e Teknik Direktö ; rü ; Christoph Daum , soyunma odalarına giden tü ; nele girerken , el salladığı Galatasaraylı taraftarlardan tepki gö ; rdü ; . Bu arada , Fenerbahç ; eli taraftarların da karşılık olarak ' Kırmızı ' giyen taraftarlara yö ; nelik kü ; fü ; rleri duyuldu .

CANAYDIN İÇ ; İN PANKARTLAR
Galatasaraylı taraftarlar , hafta başında vefat eden eski kulü ; p başkanı Ö ; zhan Canaydın iç ; in pankartlar astı .
Başkanlığı dö ; neminde istifası iç ; in uzun sü ; re uğraşan taraftar grubu UltrAslan ' ın bulunduğu kapalı tribü ; nü ; ndeki seyircilerin astığı , ' Bü ; yü ; k sevginle bizi bekle başkan ' , ' Mekanın Cennet : Hakkımız Helal Olsun ' , ' Camiamızın başı sağolsun ' pankartları dikkati ç ; ekti .

HIDDINK MAÇ ; TA
Futbol Federasyonu ' nun ( A ) Milli Takım ' ın teknik direktö ; rlü ; ğü ; ne getirdiği Guus Hiddink de ö ; nemli derbiyi izlemek iç ; in stada geldi . Federasyon Başkanı Mahmut Ö ; zgener , Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve milli takımlardan sorumlu yö ; netim kurulu ü ; yesi Levent Kızıl ile birlikte stada gelen Hiddink , maç ; ı izlemek iç ; in protokol tribü ; nü ; ne geç ; ti .