Dsp Konya 4. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Konya 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Ahmet Göksu güven tazeledi.

  Baykara Otel ' de gerçekleştirilen kurula DSP Genel Sekreter Yardımcısı Soydal Sılay , parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile delegeler katıldı . Kurulda bir konuşma yapan DSP Genel Sekreter Yardımcısı Sılay , " 17 Mayıs 2009 ' da genel başkanımızın vaat ettiği tablo hayata geçmiş durumda . Bu ülke çok badire atlattı . Asıl kazanmamız gereken ekonomik kurtuluş savaşını henüz kazanmadık . Ülkemiz , silahla kazandığı bağımsızlığı ekonomik bağımsızlıkla taçlandırdığı an gerçekten bağımsız olacaktır . Türkiye bu
yolda yürürken çok badireler atlattı . Bunların arasında çok sayıda ekonomik kriz var . Ama bugünkü gibi hiç üretim durmamıştı . Anayasa ' dan önce Siyasi Partiler Kanunu değiştirilmeli . Biz barajın makul seviyeye indirilmesini istiyoruz . Seçim barajı inmedikten sonra DSP kimseyle Anayasa ' yı görüşmeyecektir " dedi .
Konuşmaların ardından gelir-gider ve faaliyet raporu okunarak , oy birliğiyle kabul edildi . Kurul sonunda seçimlere geçildi . Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Göksu yeniden DSP Konya İl Başkanlığı ' na seçildi .
( MÇ-FM-CC-Y )