Yeşilçam'ın onur gecesi renkli geçti

Türkiye'nin Oscar'ı olarak kabul edilen Turkcell 3. Yeşilçam Ödülleri Töreni'nde, moda ve sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldiler.

Yeşilçam'ın onur gecesi renkli geçti
Türkİye'nin en geniş kapsamlı jürisi tarafından belirlenen, Yeşilçam Ödülleri sahiplerini buldu. Turkcell'in Ana Sponsorloğunda TÜRSAK Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen 3. Yeşilçam Ödülleri Töreni, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. Sinema dünyasının buluştuğu tören yıldızlar geçidine dönüştü.

VAVİEN ŞAŞIRTMADI
Meltem Cumbul'un sunduğu ödül töreni, Behzat Gerçeker şefliğindeki ENBE Orkestrası'nın müzikleriyle renklendi. NTV'den canlı olarak yayınlanan ödül töreninde, 'Nefes: Vatan Sağolsun' En İyi Film seçildi. Binnur Kaya en iyi oyuncu, Engin Günaydın da en iyi senaryo ödülünü aldı. 'Nefes: Vatan Sağolsun' ayrıca Turkcell İlk Film Ödülü'nün de sahibi oldu.

ŞIKLIK YARIŞI
Törene katılan oyuncuları ünlü modacıları giydirdi. Demet Evgar-Cengiz Abazoğlu, Binnur Kaya-Dilek Hanif, Meral Çetinkaya-Özlem Süer, Nesrin Cevadzade-Hakan Akkaya, Şerif Sezer ise Müge Ersin imzalı özel kıyafetleriyle göz kamaştırdı.