Diyanet-sen Yönetimi Tso'yu Ziyaret Etti

Diyanet-Sen Bartın İl Temsilciliği, Bartın Ticaret ve Sanayi Oddası Başkanı İsmail Toksöz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Diyanet-sen Yönetimi Tso'yu Ziyaret Etti
Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Diyanet-Sen Bartın İl Temsilcisi Metin Sağım, Teşkilat Sekreteri Sezai Önder, İl Sekreteri Kemal Akçaoğlu, Mali Sekreter Erdal Çomak, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Birol Topal ve Diyanet-Sen Üyesi Remzi Korkut'un, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz ve TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz'ı ziyaret ettiği bildirildi. Diyanet-Sen İl Temsilcisi Metin Sağım, yönetimdeki değişiklik nedeniyle yeni yönetimle birlikte Bartın TSO'yu ziyaret ettiklerini, sivil toplum örgütleri olarak her zaman birlikte çalışmak gerektiğini belirtti. Sağım ayrıca, Bartın'daki tek yetkili sendika olduklarını, yetkili sendikanın da en çok üyeye sahip olan ve toplu görüşmelere oturabilen sendika olduğunu, Bartın merkezde 110, ilçelerle birlikte ise 310 üyelerinin bulunduğunu belirtti.
Sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Diyanet-Sen Bartın İl Temsilcisi Metin Sağım'ın ardından Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz ise yaptığı konuşmada, ellerinden geldiğince oda olarak yanlarında olacaklarını ve derneğin çalışmalarında başarılar diledi.