Sspe Hastası Minik 'Şifo'nun Hayali Gerçek Oluyor

Antalya Çarşı Grubu, SSPE hastalığına yakalanan 11 yaşındaki fanatik Beşiktaşlı Mehmet Uzun'u evinde ziyaret edip moral verdi.

Antalya'da 300 binde bir rastlanan SSPE hastalığına yakalanan ve tek isteği İnönü Stadyumu'nda 'Beşiktaş' diye bağırmak olan 11 yaşındaki 'Şifo' lakaplı Mehmet Uzun'a Antalya Çarşı Grubu'ndan destek geldi. Mehmet Uzun, hafta sonunda İnönü Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hayalini gerçekleştirecek.
Antalya Çarşı Grubu, SSPE hastalığına yakalanan 11 yaşındaki fanatik Beşiktaşlı Mehmet Uzun'u evinde ziyaret etti. Antalya Çarşı Grubu lideri Gürhan Oğuz önderliğinde SSPE hastası minik Mehmet'e, Yavru Kartal ve Beşiktaş dergisi, Beşiktaş bilekliği ve üzerinde 'Çarşı' yazan tişört hediye edildi.
Doktorların 'Yapılacak bir şey yok' diyerek hastaneden taburcu ettiği 11 yaşındaki 'Şifo Mehmet'in tek isteği olan İnönü Stadyumu'nda 'Beşiktaş' diye bağırması hayalinin hafta sonundaki Beşiktaş-Eskişehir maçında gerçekleştireceğini söyleyen Oğuz, "Çarşı Grubu'nun liderlerinden Alen Markaryan ve Ayhan Güner önderliğinde, Beşiktaş Kulübü'nün de destekleriyle Mehmet'in hayali gerçekleştirilecek. Mehmet'i mutlu etmek, hayata bağlamak asli görevimiz. Beşiktaşlılık görevimiz. Her zaman kulüp ve grup olarak
yanınızdayız. Mehmet'in gözlerindeki ışıltı hiç bir şampiyonluk ve kupaya değmez. Mehmet mutlu edilecek" dedi.
Oğlunun sadece Beşiktaş'ı hatırladığını belirterek Beşiktaş yönetimi ve Çarşı Grubu'na teşekkür eden Erzurumlu fanatik Beşiktaşlı baba Abdulkerim Uzun, "Hasta olmadan önce yedek kulübesi ve her şeyi ezberindeydi. Özellikle İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i çok seviyor. Beşiktaşlı olmaktan grur duyuyorum. Beşiktaşlı olmaktan dolayı dünyanın en şanslı insanlarında biri benim" diye konuştu.
Ziyaret, İnönü Stadyumu'na prova yaparcasına söylenen marş ve tezahüratlarla sona erdi.
(ÇY-SK-HO-Y)