Nazilli Belediyesi 1.kültür Festivali'ni Gerçekleştiriyor

Nazilli 1. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali 26 Mart â€' 12 Nisan 2010 tarihleri arasında Nazilli Belediye Meydanı ve Tiyatro Salonunda yapılacak etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi 1.kültür Festivali'ni Gerçekleştiriyor
Nazilli Belediyesi'nin organize ettiği Kültür Festivali ile 26 Mart 2010 tarihinde başlayacak olan etkinliklerin ilk gününe Canan Tan, Vural Savaş ve Bilal Şimşir katılacak. 27 Mart 2010 cumartesi günü de Cezmi Ersöz ve Yelda Karataş Nazilli'de sevenleriyle buluşacak. 28 Mart 2010 pazar günü ise Nihat Genç ve J. Gülalem Arslan Nazilli'de olacak. 29 Mart Pazartesi-30 Mart Salı ve 31 Mart Çarşamba günleri ise Nazilli 1.Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivalinin konukları Yüksel Mert, Ekmel Ali Okur, Yavuz Selim Demirağ, Hidayet Karakuş olacak.
Festival ile ilgili olarak açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli'de bir ilk daha gerçekleştiriyoruz. Henüz 1 yıllık başkan olmama rağmen birçok projeye imza atarak Nazilli'nin geleceğine birçok yatırım yaptık. Nazilli'de daha önce gerçekleşmeyen gerek Kitap Fuarı gerekse Kültür Fuarımız Nazilli Belediyesinde ilk defa yapılıyor. Nazillimizin çehresini değiştirdiğimiz gibi kültürel yapısını da kuvvetlendirme amacındayız. Eğitim ve Öğretimi her alanda geliştiriyoruz. Nazilli'nin alt yapısını kültür ile besliyoruz. Mahalli idarelerin en başta gelen görevlerinden birisi olan Sosyal Belediyecilik görevini yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu festivalin gerçekleşmesini sağlayan herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.