Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Savaş: 'Sahte Dişçilerle Mücadelemiz Sürecek'

Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Asım Savaş, sahte dişçilerle mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Savaş: 'Sahte Dişçilerle Mücadelemiz Sürecek'
  Adana Dişhekimleri Odası ' nın organize ettiği , Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç . Dr . Fatih Arıkan ' ın implant uygulamaları hakkında bilgiler verdiği konferansın açılış konuşmasını yapan Asım Savaş bugünkü hükümetle , diğerleriyle olduğu gibi bakan , milletvekili ve komisyon üyeleri seviyesinde aynı sıklıkta görüşme yapıldığını belirtti .
Konferansa İskenderun , Hatay , Dörtyol ve Mersin ' den gelerek dinleyici olarak katılan meslektaşlarına teşekkür eden Savaş , " Oda olarak hükümet ile ilişkilerimizin iyi olmadığı söyleniyor . Hükümetle yaptığımız görüşmeler neticesinde sahte dişçilere bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası çıkartılmıştı . 2008 ' de bu cezayı üç yıldan iki yıla düşürmek için çalışma başlatıldığını öğrenince meclis görüşmelerinden bir gün önce Sağlık Bakanlığı , Adalet Bakanlığı , Adanalı vekillere ve meclisteki diğer dişhekimi vekillere ulaşarak cezada indirim yapılmaması konusunda girişimde bulunduk ve konunun meclise gelmesini engelledik . Sahte dişçilerle mücadelemiz bundan sonra da sürecek " dedi .
Daha sonra , Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç . Dr . Fatih Arıkan , katılımcılara İmplatolojide Güncel Yaklaşımlar hakkında bir sunum yaptı .