Murat Göğebakan Salihli'de okuma salonu açtı

Manisa'nın Salihli ilçesi Yılmaz beldesine Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından yaptırılan okuma salonunun açılışı ünlü sanatçı Murat Göğebakan tarafından yapıldı.

  Kanseri yenen ü ; nlü ; sanatç ; ı Murat Gö ; ğebakan , Yılmaz beldesinde Eğitim Gö ; nü ; lleri Derneği tarafından yaptırılan okuma salonunun aç ; ılışına katıldı . Salonun aç ; ılış kurdelesi Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım , İlç ; e Milli Eğitim Mü ; dü ; rü ; Vedat Karabıyık ve Gö ; ğebakan tarafından kesildi .
Salihli Eğitim Gö ; nü ; llü ; leri Derneği Başkanı Nafi Ç ; elik , ilç ; e merkezi ve Sart beldesinin ardından Yılmaz beldesine de okuma salonu aç ; manın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek , ' Salonlarımızı , ilkö ; ğretim ç ; ağındaki ö ; ğrencilere eğitim ö ; ğretimle ilgili konularda kaynak kullanmada yardımcı olması ve ekonomik sıkıntıdaki velilerimize destek amacıyla aç ; tık . Bizlere destek veren herkese ç ; ok teşekkü ; r ediyorum ' dedi .
Eğitim Gö ; nü ; lleri Derneği ' nin Tü ; rk milli eğitimine ve Salihli ' ye ö ; nemli hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Yıldırım ise , ' Deneğimizin , bu manada diğer sivil toplum ö ; rgü ; tlerinden ç ; ok farklı bir yeri var . Başkan ve ü ; yelerine huzurlarınızda tekrar teşekkü ; r ediyorum . Ü ; lkemizin geç ; mişte en ö ; nemli ihtiyacı bana gö ; re okumaktı , bugü ; n de ö ; yle , yarınlarda da okumak olacaktır ' dedi .
Kaymakam Yıldırım ile birlikte okuma salonunu gezen sanatç ; ı Gö ; ğebakan , derslikte ö ; ğrenci sıralarına oturarak Kaymakam Yıldırım ile bir sü ; re sohbet etti .
Okuma salonunda ö ; ğrencilerin internet ortamında ö ; dev yapabilecekleri de belirtildi . Aç ; ılışa Kü ; ltü ; r Merkezi Derneği Başkanı Mehmet Bilgi , Salihli Genç ; İşadamları Derneği Başkanı Gü ; rcan Severoğlu , ö ; ğrenciler ve ç ; ok sayıda davetli katıldı .