Yeraltı Çarşısı'nda Tuvaletler Yeniledi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnafın çalışma şartlarını kolaylaştıracak her türlü hizmeti vermeye devam ettiklerini söyledi.

Yeraltı Çarşısı'nda Tuvaletler Yeniledi
  Yıldız , yaptığı açıklamada , Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay ' ın kendilerine müracaat ederek esnafın , çarşıya gelen müşteri ve ziyaretçilerin kullandığı umumi tuvaletlerin çok yıprandığı için bu durumdan son derece rahatsız olduklarını belirterek yenilenmesi için yardım istediğini kaydetti .
Kocasinan Belediyesi ' nin esnafın yararına olacak çalışma şartlarını kolaylaştıracak her türlü hizmete koştuğunu vurgulayan Yıldız , " Bu yardım talebine olumlu cevap vererek arkadaşlarımız yeraltı çarşısında hemen inceleme yapıp , nelerin , nasıl ve ne şekilde yenilenmesi gerektiği konusunda fizibilite çalışmasını gerçekleştirdi . Yapılması planlanan değişiklik ve yenilikleri dernek yönetimine de anlatıp görüşlerini alarak derhal yenileme işlemini gerçekleştirdik " dedi .
Yeraltı çarşısı esnafı , müşterisi ve ziyaretçileri için önemli bir hizmet yaptıklarını belirten Yıldız , " Belediyeler hayatı kolaylaştırmak için vardır . 325 bin TL harcama yaparak bay ve bayan tuvaletlerini bütünüyle yıkıp yeniledik . Esnafımızın her zaman yanında olup ne istediyse elimizden geldiğince yardımcı olmaya , sıkıntısını çözüme kavuşturmaya çalıştık . Vatandaşımıza yardımcı olmak , isteğini yerine getirmek ve sıkıntısını çözmek bize huzur vermektedir " şeklinde konuştu .