Torun Resneliyi Huzurevi'ne Yatıran Yakın Arkadaşı Konuştu

Karşıyaka Huzurevi'nde kalan Niyazi Resnelioğlu'nun odasında ölü olarak bulunmasının ardından yakın arkadaşlarından Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necat Yılmaz yaşanılanları üzüntü ile karşıladığını ve söz konusu iddiaların doğru olması durumunda olayın insanın kanını dondurabilecek bir gerçeği ortaya çıkaracağını

Karşıyaka Huzurevi'nde kalan Niyazi Resnelioğlu'nun odasında ölü olarak bulunmasının ardından yakın arkadaşlarından Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necat Yılmaz yaşanılanları üzüntü ile karşıladığını ve söz konusu iddiaların doğru olması durumunda olayın insanın kanını dondurabilecek bir gerçeği ortaya çıkaracağını söyledi.
Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'ndeki odasında ölü olarak bulunan Niyazi Resnelioğlu'nun huzurevine yatmasına yardımcı olan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necat Yılmaz üzüntü içerisinde olduklarını açıklayarak, "Niyazi ağabey yaradılış olarak çok duygusal bir insandı. Maddi durumu da yerinde olan biriydi. Son zamanlarda biraz maddi konularda sıkıtılarının olduğunu biliyorum. Çünkü kendisi ile uzun zamandır tanışıyorduk. Huzurevi'ne yatma isteğinde de kendisine yardımcı
oldum. Huzurevine yattıktan sonra da kendisi ile sık sık görüşürdük. Sağlık problemleri olan biri değildi. Huzurevindeyken de yaşantısından mutluydu" dedi.

EĞER YAŞASAYDI
Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necat Yılmaz yakın arkadaşı merhum Niyazi Resnelioğlu'nun yaşaması dahilinde yapacağı çok şey olduğunu ifade ederek; "Kendisi Rumeli ve Makedonya'da da çok sevilen biriydi. Eğer yaşasaydı Makedonya'ya dedesinin sarayını ziyaret etmeye gidecekti. Ve kaldığı huzurevinde bir kütüphane açmayı planlıyordu. Ancak nasip olmadı" diye konuştu.

İDDİALAR DOĞRU İSE
Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necat Yılmaz merhum Niyazi Resnelioğlu'nun odasında 3 gün boyunca ölü olarak kaldığı iddiaları da değerlendirerek, "Bu olay savcılığa intikal ekmiştir. Üzerinde fazla konuşmak çok da doğru değil. Ancak bu tarz iddialar doğru ise gerçekten insanın kanını dondurabilir" şeklinde konuştu.