Okulda 'Fotoğraflarla Çanakkale Destanı' Sergisi

Adıyaman'ın Samsat ilçesindeki Yarımbağ İlköğretim Okulu'nda 'Fotoğraflarla Çanakkale Destanı' adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Çanakkale Zaferinin 95. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsat ilçesindeki Yarımbağ İlköğretim Okulu tarafından "Fotoğraflarla Çanakkale Destanı" adlı bir fotoğraf sergisi düzenlendi. Serginin açılışını Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz yaptı. Serginin açılışında Belediye Başkanı Vekili Muzaffer Kayhan, Samsat Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Cemrahil Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında temsilciler, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.
Serginin, öğrencilerin milli ve manevi duygularını yaşatma adına önem teşkil ettiğini belirten Kaymakam Ahmet Dilsiz, "Milli tarihimizin bu önemli yıldönümünü anarken, bu önemli serginin yapılması, öğrencilerimizin milli ve manevi duygularını pekiştirmekte önemli rol oynamaktadır. Fotoğrafları gezerken çok etkilendim. Sergiyi gezen herkes de benim gibi eminim etkilenmiştir. Bu sergiye emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.