Nazillili Bakırcılar, Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli Nazilli Bakırcılar, Kalaycılar, Tenekeciler ve benzerleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Karadeli ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Ali Gürsoy, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler

Nazillili Bakırcılar, Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti
Nazilli Nazilli Bakırcılar, Kalaycılar, Tenekeciler ve benzerleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Karadeli ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Ali Gürsoy, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz günlerde başkanlığına seçilen Mehmet Karadeli ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ustaoğlu, Mustafa Ay, Ali İkiz, Gürbüz Yıldırım, Ali Özdil, Mehmet Baş, Hayri Tumlu, Arzu Sezgin ve Sedat Karadeli ilk ziyaretlerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a gerçekleştirdi. Nazillili Bakırcılar, Kalaycılar, Tenekeciler ve benzerleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni Başkanı Mehmet Karadeli, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a çiçek takdim ederek yaptığı konuşmasında; "Bakırcılar Odası olarak özellikle en büyük ekmek kapılarımızdan olan Pazar yerlerindeki sorunlarımızı çözeceğiz. Kaçak çalışanların ve Ruhsatsız çalışanların kayıtlarını yaptırmak için çalışacağız. Hem Belediyemiz Hem Devletimiz hem de odamız kazanacak. Bu problemlerin çözümünde siz belediyemizin ve zabıtamızın desteklerini de isteyeceğiz" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, ruhsatsız işyerleri ve pazarlarda yaşanan sorunların çözülebilmesi için gereken desteği vereceklerinin sözünü verdi.