Vali Yüksel'den 'Yaşlılar Haftası' Mesajı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, 'Toplumumuzun direkleri, hayat rehberlerimiz yaşlılarımızı bu anlamlı günlerinde saygılarımla selamlıyorum' dedi.

Vali Yüksel mesajında, "İçinde bulunduğu toplumun gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, bizlere yanlışı ve doğruyu, çirkini ve güzeli öğreten yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesinin kişisel duyguların ötesinde toplumsal bir görev ve sorun olarak ortaya çıkıyor. Bu bağlamda yaşamının en önemli yıllarını toplumu uğruna harcayan, saçını süpürge yapan ve ellerini nasır eden yaşlılarımızın toplumundan ne beklediği hususu hepimiz tarafından iyi algılanmalıdır" ifadelerine yer verdi.
Antalya Valisi Alaaddin Yüksel mesajında, yaşlıların sorunlarını anlama, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamanın sosyal devletin görevi olduğunu kaydederek, "Yaşlılığın topluma mal edilmesinin gerekliliği ile yaşlılığında hayatımız içerisinde bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi temennisiyle; tüm yaşlılarımıza sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" görüşlerine yer verdi.