Sakarya İle Muş Arasında Dostluk Bağı Mektup Projesi

Akyazı Şehit Halil İbrahim Sert lisesi ile Muş İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Lisesi arasında mektup bağı kuruldu.

Sakarya İle Muş Arasında Dostluk Bağı Mektup Projesi
Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Lisesi Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından gerçekleştirilen "Dostluk Bağı Mektup Projesi" kapsamında Muş İMKB Anadolu Lisesi arasında mektup bağı kuruldu.
Proje Koordinatörü Murat Özdemir, Muş İMKB Anadolu Lisesi ile çok güzel bir mektup dostluğu kurduklarını ifade ederek, "Öğrencilerimiz ilk olarak doğuda herhangi bir okulla irtibat kurarak oraya kitap yardımında bulunma önerisini getirdiler. Bu ve benzeri uygulamaların sıkça yapıldığı için daha orijinal bir proje geliştirelim istedik. Mektup fikri bu düşünceden doğdu. Muş İMKB Anadolu Lisesi ile irtibat kuruldu. Akyazı Lisesinden 100'e yakın öğrenci bir mektup ve yanında bir hediye kitapla bu projeye gönüllü olarak katıldı. Öğrenciler kendilerini, yaşadıkları bölgeyi ve hayattan beklentilerine kadar birçok konuyu ifade eden mektuplarını yazarken çok heyecanlı olduklarını gözlemledik. Muş'ta ki öğrencilerinde heyecanla mektup beklediklerini öğrendik. Daha sonra bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.