Gaziantep Milletvekillerine ''yılın Prestij Ödülleri'' Verildi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Mehmet Sarı'ya ''Yılın Prestij Ödülleri' verildi.

Rixos Otel'de düzenlenen törende konuşan TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Sefa Çol, derneğin üyelerinin 25 milyar dolar iş hacmiyle Türkiye'nin en önemli derneklerinden biri olduğunu hatırlatarak, ''Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, ödüle layık görüldüğü için TÜGİAD çalışanlarına teşekkür ederek, "İnşallah mutlu, huzurlu, refah dolu bir ülkeyi inşa edeceğiz temennisi diliyorum" dedi.

Kendisine ödül verileceğinden habersiz törene gelen ve "Ben buraya davetli olarak geldiğimi düşünüyordum" diyerek sözlerine başlayan Mehmet Erdoğan ise, "Kaliteli bir demokrasinin olmadığı, kişi hak ve hürriyetlerinin ferdi inanç ve moral değerlerinin dumura uğradığı bir demokrasi anlayışını dünyanın hiçbir ülkesi kabul edemez, bizim de bunu zaten kabul etmemiz mümkün değildir. Biz bu demokrasi yolundaki mücadeleyi hep birlikte büyük arzuyla, büyük bir heyecanla adım adım, gerçekleştirilmesinin heyecanının hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah ülkemiz de dünyadaki hak ettiği yeri çok iyi bir şekilde alacaktır. Almaya da devam ediyor" diye konuştu.

Konuşmalarından AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Mehmet Sarı'ya TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ödülleri verildi.