Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, 2011'de yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye'nin önündeki 100 yıllık kaderini belirleyeceğini kaydederek, seçimin önemine dikkat çekti.

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu'dan Seçim Değerlendirmesi
  AK Parti İl Başkanı Yaşar Gü ; leş ve Merkez İlç ; e Başkanı Zeynal Ö ; zbilgin ' i ziyaret eden AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Gö ; ksu , burada 2011 seç ; imleri ile ö ; nemli aç ; ıklamalarda bulundu . AK Parti ' nin il , ilç ; e , belde , kö ; y , mahalle ve sandık bazında insan odaklı ç ; alıştığını ve 2011 seç ; imlerine sorunsuz bir şekilde girmek istediklerini sö ; yledi .

2011 genel seç ; imlerinin ü ; lke adına ç ; ok ö ; nemli bir seç ; im olduğunu ve bu seç ; imlerin ö ; nü ; mü ; zdeki 100 yıla şekil verecek bir seç ; im olduğunun altını ç ; izen Gö ; ksu , ' 2011 ' de AK Partinin yeniden tek başına gü ; ç ; lü ; bir iktidar olması iç ; in arazide olan bir teşkilat istiyoruz bunun iç ; in alt yapı ç ; alışmaları yapıyoruz . Tü ; rkiye de Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi tam manasıyla hayata geç ; mesi 2011 ' de ki seç ; imlerde AK Parti ' nin tek başına iktidar olmasından geç ; iyor . Dolayısıyla 2011 seç ; imleri bu anlamda ö ; nem kazanıyor ' dedi .

AK Parti ' nin yıllardır biriken sorunları gü ; n yü ; zü ; ne ç ; ıkardığına dikkat ç ; eken Gö ; ksu , ' Yıllardır bu ü ; lkede hep halının altına sü ; pü ; rü ; len bir takım sorunları AK Parti gü ; n yü ; zü ; ne ç ; ıkardı . Bu sorunların ü ; zerine gidildi . Bu demokratikleşme , insan hakları , ü ; lkenin kalkınması hep hayal edilen projelerdi . Ö ; rneğin aç ; ılım başlı başına bir devrimdir . Yıllardır bu ü ; lkede kimsenin konuşmaya cesaret edemediği bir konuya Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan konuştu ve toplumun gü ; ndemine getirdi . Tü ; rkiye ' de AK Parti dışında ne başka bir parti ne bir başka liderinde bö ; yle bir aç ; ılımı gü ; ndeme getirmesi sö ; z konusu olamaz . Bunu ne MHP ne CHP nede BDP ' nin yapma şansı yoktur . Hem Hakkari ' de , hem Muğla ' da , hem Edirne ' de hem Ardahan ' dan oy alabilen Tü ; rkiye ' nin partisi AK Parti bunu yapabilir ' şeklinde konuştu .

Gö ; ksu , Tü ; rkiye ' de bir takım yanlış yapılanmaların olduğunu ve bu yanlış yapılanmaların ü ; zerine gidildiğini kaydederek , yapılan yanlışlara gö ; z yumulmadığını dile getirdi .

Yargı reformu konusunda ç ; alışmaların olduğunu vurgulayan Gö ; ksu , ' Bu ü ; lkede hukukun ü ; stü ; n olabilmesi ; yani ü ; stü ; nü ; n hukuku değil , hukuk ü ; stü ; n olabilmesi iç ; in AK Partinin tek başına iktidar olması gerekiyor ' diye konuştu .

AK Parti ' nin Adıyaman ' da 4 milletvekilinin olduğu ve 2011 ' de 4 milletvekili ç ; ıkartıp ç ; ıkaramayacakları sorusuna ise Gö ; ksu , ' Adıyaman ' da 4 olan AK Parti milletvekili sayısı neden 5 olmasın? ' diyerek , Adıyaman ' ın her zaman AK Partiye ç ; ok ö ; nemli destek verdiğine dikkat ç ; ekti .

AK Parti İl Başkanı Yaşar Gü ; leş ise , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , ' Mahmut Gö ; ksu , Teşkilat Başkan yardımcısı fakat bizim 5 . milletvekilimiz gibi sorunları yakından takip ediyor . Bugü ; n yine Adıyaman ' da bazı gelişmeleri , yatırımları yerinde gö ; rmek ; bazı kurumlarla istişarede bulunmak ü ; zere geldiler . Bu ç ; erç ; evede partimizi de ziyaret ettiler . Hem teşkilatla ilgili hem Adıyaman ' da yapılanlar ve yapılacak olanlarla ilgili bir istişarede bulunduk . Adıyaman ' ın sorunları ile ilgili , yapılacak olanlar ile ilgili her zaman yanımız da olmuştur . Her zaman en ç ; ok takip eden vekilimiz olmuştur . Biz su konuda da kendisine teşekkü ; r ediyoruz ' dedi .

Merkez İlç ; e Başkanı Zeynal Ö ; zbilgin ise , Mahmut Gö ; ksu ' nun partinin kurucularından olduğunu ve Adıyaman ' a her dö ; nem desteklerinin olduğunu kaydederek , ' Gerek vekillik dö ; neminde gerekse şimdi elinden geldiği kadar bize yardımcı olmuştur . Sıkıntılarımızı dile getirdiğimiz zaman bize yardımcı olmuştur ' şeklinde konuştu .