Havran'a Okçuluk Ve Tenis Öğretmeni

Balıkesir'in Havran Kaymakamı Fatih Genel'in girişimleri ve Havran Belediyesi'nin desteği ile kurulan Okçuluk ve Tenis Derneği faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürürken, Valiliğin talimatı ile gönderilen okçuluk ve tenis öğretmeni de görevine başladı

Havran'a Okçuluk Ve Tenis Öğretmeni
Balıkesir'in Havran Kaymakamı Fatih Genel'in girişimleri ve Havran Belediyesi'nin desteği ile kurulan Okçuluk ve Tenis Derneği faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürürken, Valiliğin talimatı ile gönderilen okçuluk ve tenis öğretmeni de görevine başladı.
Havran Tenis ve Okçuluk Derneği Basın Sözcüsü Şefik Tezel, tenis ve okçuluğun Havran'da tuttuğunu belirterek, "İnşallah ilçemizden başarılı sporcular çıkacak. Bunun ilk meyvesini geçen hafta aldık. Isparta'da düzenlenen turnuvada Havranlı öğrencilerimizden bazıları çeşitli kategorilerde dereceye girmişler. Bu sevindirici bir olay. Balıkesir Valiliği tarafından görevlendirilen bir eğitmen her hafta ilçemize gelerek Cumartesi günleri dersler vermektedir. Derslere, Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Akçay, Altınoluk gibi çevre ilçe ve beldelerden ok atmak isteyen vatandaşlarımız atış poligonuna gelmekteler. Bu kişiler ilçemizden ayrılırken, Havran'ın meşhur höşmeriminden alıyorlar. Leblebisini alıyorlar. Esnafımızda kazanç elde ediyor. Amacımız Uluslararası Okçuluk Turnuvası düzenlemek. Bu konuda sayın Kaymakamımız Fatih Genel yoğun bir görüşme trafiği yaşamakta. Gerçekleşirse ilçemize Haziran, Ya da Temmuz ayında Kore, Çin, Macaristan, Moğilastan gibi ülkelerden okçular gelecek. Hem Havran'ın, hem Körfezin tanıtımı yapılacak, Hem de esnafımız para kazanacak" dedi.