Basın Yayın Ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne Destek Plaketi

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü (BYEGM) Salih Melek'e, çalışmalarından dolayı Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödül töreninde plaket verildi.

Basın Yayın Ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne Destek Plaketi
BYEGM Müdürü Salih Melek'e, Ankara'da düzenlenen Ekonomi Muhabirleri Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödül töreninde yaptığı başarılı çalışmalar ve desteklerinden dolayı 'destek plaketi' verildi. Törene, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Devlet eski Bakanı Kürşat Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda yabancı basın mensubunun da izlediği EMD Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödül töreninde plaketi Melek'e EMD Başkanı Özlem
Doğaner verdi. Doğaner, "Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü yapmış olduğu çalışmalarla ve verdiği destekle her zaman bizlerin yanında olmuştur. Sayın Genel Müdür Salih Melek'in şahsında tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Melek ise, Türkiye'de en özgürlükçü basın yasasının 2004 yılı Haziran ayında çıkarıldığını ifade ederek, bu yasanın değişik ülkeler tarafından örnek alındığını söyledi. Melek, ''Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü güçlü olduğu sürece gazeteciler daha özgür olur'' diye konuştu.