THD Genel Merkezi'nden Milas teşkilatına ziyaret

Türkiye Değişim Hareketi (THD) Genel Merkez yöneticileri TDH Milas İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

THD Genel Merkezi'nden Milas teşkilatına ziyaret
TDH Muğla İl Başkanı Halit Melikoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Hakyemez, TDH Koordinatör Başkan Yardımcısı S. Tayfun Kahyaoğlu, TDH Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Kurucu Üye Murat Arslan ve beraberindeki bir heyet, ilçemize gelerek TDH Milas İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi edindi.
TDH İlçe Başkanı Nazmi Doğru, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Özkaracan ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekli toplantıda, TDH Muğla İl Başkan Yardımcısı Cemal Soykan ve Milas Belediye Meclis Üyesi Dr. Melih Arslangiray hazır bulundu.
İlçe Başkanı Nazmi Doğru, kurumsal anlamda önemli bir mesafe alındığını; yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarını oluşturmanın yanı sıra, diğer alt birimlerin oluşturulmasında son aşamaya gelindiğini belirterek; "İlçe binası olarak belirlediğimiz yeri, önümüzdeki birkaç gün içinde teslim alacağız ve açılışını da gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, bir yandan bu çalışmaları yürütürken, diğer yandan da sokağın nabzını tutmaya özen gösterdik. Gördüğümüz tablo, açıkçası bizleri yüreklendiriyor" diyerek, ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
TDH Karadeniz Bölge Sorumlusu Murat Arslan ise, bütün Türkiye'yi adım adım dolaştıklarını, halkın gösterdiği ilgiden son derece mutlu olduklarını belirterek; "İşte bizim diğer partilerden farkımız bu. Bildiğiniz gibi diğer partiler, 30-40 kişilik kurucu üyeleri bir araya toplar ve partinin kuruluş dilekçesini verir. Üst kademeden alt kademeye doğru teşkilatlarını oluşturur. Türkiye Değişim Hareketi'nin felsefesinde ise, önce alt kademeler oluşturulmuş, halkla bütünleşme sağlanmış ve en sonunda da üst kademe şekillenecektir. Hiçbir vatandaşımızı, herhangi bir ayırıma tabi tutmadan kucakladık, bundan sonrada kucaklamaya devam edeceğiz. Bu temel düşüncenin kısa zamanda il ve ilçe teşkilatlarımız tarafından da benimsendiğini görüyoruz. Sizlerden beklentimiz, bu ilgiyi daha da arttırmanız ve halkla iç içe olmanızdır" dedi.
Koordinatör Başkan Yardımcısı S. Tayfun Kahyaoğlu ise, her parti için parti tüzüğü ve programının ve parti içi demokrasinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak; "Ancak disiplin olmadığında bunların hiçbir önemi yoktur. Hiyerarşik bir düzen içinde siyasi çalışmalarımızı yürütmeli, tabanın sesine kulak vermeli ve demokrasinin tüm unsurlarını sonuna kadar yaşamalı ve yaşatmalıyız. İnanarak yapılan her iş mutlaka başarıya ulaşır. Bu anlamda Türkiye Değişim Hareketi'nin, halkımız nezdinde bugünkü iktidara bir alternatif oluşturduğunu bizler biliyoruz. İşte bunu halkımıza da anlatmamız gerekiyor. Sizden beklentimiz de bu doğrultudadır. Bıkmadan, usanmadan görüş ve düşüncelerimizi anlatınız" diye konuştu.
Toplantıya katılan DSP'li Belediye Meclis Üyesi Dr. Melih Arslangiray ise, Türk siyasetinde liderlerin önemli olduğunu belirterek; "Sayın Mustafa Sarıgül'ün kişiliği ve kimliği konusunda en ufak bir kuşkumuz yok. Bu hareketin başarılı olacağından da kuşkumuz yok. Önemli olan halka, partinin genel görüşlerini anlatabilmektir. Bunun başarılmasıyla her şey daha güzel olacaktır" ifadelerini kullandı.