Vurgun yiyen işdamı hayatını kaybetti

Aydın'dan dalış yapmak üzere Bayrak Adası yakınlarına giden iki işadamından biri boğularak hayatını kaybetti.

Aydın'dan dalış yapmak üzere Bayrak Adası yakınlarına giden iki işadamından biri boğularak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye Hasan S. ve Mustafa S. isimli Aydınlı iki arkadaş ve işadamı dalış yapmak için bugün akşam saatlerinde Ege Denizi Bayrak Adası yakınlarına gittiler. Burada dalış yapan Hasan S. ve Mustafa S. bir müddet denizin dindeki güzellikleri incelediler. Bir müddet sonra su yüzeyine çıkan Hasan S. arkadaşı Mustafa S.'yi aramasına rağmen bulamayınca durumu 158 Sahil Güvenlik Ekipleri'ne bildirerek yardım istedi. Muğla Turgutreis'te bağlı bulunan 11 numaralı Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı tarafından bölgede yapılan aramalar sonunda aynı zamanda işadamı olduğu öğrenilen Mustafa S.'nin ada yakınlarına vurmuş cesedi bulundu. Ceset Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Kuşadası'na getirildi.
Yapılan otopside Mustafa S.'nin halk arasında vurgun olarak bilinen derin su çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.