Gönül Doktorları Derneği'nden 'Nasıl Bir Din Görevlisi' Konulu Konferans Düzenledi

Yozgat'ta din görevlileri tarafından kurulan Gönül Doktorları Derneği, Kuranı Kerim'in dünyaya indirilişinin bin 400'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir 'Nasıl Bir Din Görevlisi' konulu konferans düzenledi

Gönül Doktorları Derneği'nden 'Nasıl Bir Din Görevlisi' Konulu Konferans Düzenledi
Yozgat'ta din görevlileri tarafından kurulan Gönül Doktorları Derneği, Kuranı Kerim'in dünyaya indirilişinin bin 400'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir "Nasıl Bir Din Görevlisi" konulu konferans düzenledi.
Bozok Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen konferansa camilerde görevli imam ve müezzinlerin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhuriyet üniversitesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Keskin, Kuranı Kerim'in indirilişi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) hakkında bilgiler verirken, din görevlilerinin üstlendiği misyon konusunda bilgi verdi.
Gönül Doktorları Dernek Başkanı Necati Kaya, Yozgat'ta din görevlileri tarafından 2008 yılında kurulan Gönül Doktorları Derneği'nin zaman zaman toplumu ve çalışanları ilgilendiren konularda sosyal etkinlik düzenlediğini belirterek, "Şimdi de din görevlilerimize yönelik olarak "Nasıl Bir Din Görevlisi' konulu konferans düzenledik" dedi.