İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 95. Yıl Dönümü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çerçevesinde Muğla'nın Milas ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 95. Yıl Dönümü
Milas'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi. Program 12 Mart Cuma günü saat 10.00'da Milas Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Milas Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Aynur Buran tarafından sunumu yapılacak olan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.
Milas Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sönmez Şafak, Mehmet Akif Ersoy'un yaşamıyla, Milas Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Uzman da İstiklal Marşı'nın Önemi ve Anlamıyla ilgili bir konuşma yapacak.
Milas Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Seda Uysal tarafından Mehmet Akif Ersoy'un 'Cenk Marşı' şiirinin okunmasının ardından ortaöğretim ve ilköğretim okulları arasında düzenlenen İstiklal Marşı Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilecek. Oratoryo'nun ardından program sona erecek.