Gkv Müzik Grubu, Türkiye Finalisti Oldu

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Liseleri müzik grubu, Özel İzmir Amerikan Koleji tarafından düzenlenen 2. Liselerarası Rock ve Pop Müzik Yarışmasında finale kalarak birincilik için yarışma hakkı kazandı.

Gkv Müzik Grubu, Türkiye Finalisti Oldu
Kuruluşunun 131. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Özel İzmir Amerikan Koleji tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Liseler Arası Rock-Pop Müzik Yarışmasına katılan GKV Özel Liseleri müzik grubu, yarışmanın finalistleri arasına kalmayı başararak 13 Mart Cumartesi günü İzmir'de düzenlenecek olan finalde yarışacak. Geçtiğimiz yıl TRT 1'de düzenlenen Genç Mikrofon Liseler arası Müzik Yarışmasında Gaziantep'i başarıyla temsil ederek Türkiye ikinciliğini elde eden GKV Özel Liselerinin bu yarışmada da
önemli bir dereceye imza atması bekleniyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerin öğrencilerin gelişiminde önemli rol oynadığını ve öz güven duygularını geliştirdiğini belirten GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, "Özel İzmir Amerikan Koleji tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Liselerarası Rock-Pop Müzik Yarışmasına katılan okulumuz müzik grubu finale kalarak büyük bir başarı göstermiştir. 13 Mart 2010 Cumartesi günü İzmir'de yapılacak olan final yarışmasına uğurladığımız öğrencilerimizin Gaziantep'i başarıyla temsil ederek yarışmada
derece yapacaklarına inanıyoruz. Sosyal kültürel ve sportif faaliyetler öğrencilerin öz güven duygularını geliştirdiği gibi ekip ruhuyla hareket etmelerini sağlamaktadır. GKV Özel Okulları bu anlamda birçok alanda faaliyet göstererek yerel, ulusal ve uluslar arası platformlarda Gaziantep'i başarıyla temsil etmiş, bundan sonrada etmeye devam edecektir. Finalist öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

13 Mart'ta İzmir'de düzenlenecek yarışmaya GKV Özel Liseleri müzik grubunda solist olarak M. Burak Aydın yarışırken, elekro gitarda Tuğşat Bahadır Oral ve Levent Şensever, akustik gitarda Adnan Arda Çelik, bas gitarda Bilge Nur Aktaş, davulda Cem Tümer, klavyede Önder Özdede, keman Umut Kamalıoğlu görev alacak.

Türkiye'nin alanındaki en önemli müzik adamlarından birisi olarak bilinen Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Yusuf Özbaş ve GKV Özel Okulları idarecilerinden Nadir Gürsel tarafından sahneye hazırlanan grup, yarışmaya katılmak üzere İzmir'e hareket etti.