Bartın Muhtarlar Derneği'nden Hema Endüstriye Ziyaret

Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay ve beraberinde 13 dernek üyesi muhtar HEMA Endüstri A.Ş.'yi ziyaret ederek, şirketin yapmış olduğu yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Bartın Muhtarlar Derneği'nden Hema Endüstriye Ziyaret
HEMA Endüstri A.Ş.'yi ziyaretlerinde şirketin açmış olduğu taş kömürü kuyularının son durumu ve diğer yatırımlar hakkında bilgi alan Bartın Muhtarlar Derneği üyeleri, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Dernek Başkanı Reşat Günay ise Bartın'a yatırımların hızlanması gerektiğini, sadece HEMA Endüstri'nin değil birçok şirketin yatırımlarını Bartın'a gerçekleştirmelerini istediklerini belirtti. Yapılan yatırımların Bartın'da işsizlik problemine çare olacağını düşündüklerini dile getiren Dernek Başkanı Reşat Günay, Bartın'ın daha önce çok önemli ve büyük ölçülerde istihdam sağlayacağı yatırımları kaçırdığını, ancak bundan sonra böyle hatalara zaman kalmadığını dile getirdi.
HEMA Endüstri A.Ş. Kurumsal İletişim Departmanı Yetkilileri Banu Kaya ve Ömer Ak ise şirket çalışmalarının her geçen gün hızlandığını ve buna paralel olarak ilerleyen işçi alımlarının da gerçekleştiğini belirtti.