Başkan Tahmazoğlu, Esnafı Ziyaret Etti

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, temizlik kampanyası çerçevesinde Hoşgör semtindeki esnafı ziyaret ederek sıvı sabun ve önlük dağıttı.

Başkan Tahmazoğlu, kampanyaya destek veren 19 Mayıs Lisesi'nde düzenlenen programa katıldı. 19 Mayıs Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Eştürk, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan 19 Mayıs Lisesi Müdürü Mustafa Demir, temizlik kampanyasından dolayı Başkan Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür etti. Demir, "Karanlıklardan korkacağınıza bir mum yakınız diye bir söz vardır.
Herkes kirlilikten şikayet eder ama kimse temizlik adına bir şey yapmaz. İşte temizlik konusunda Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bu mumu yaktı. Bizlerde her zaman kendilerinin destekçisi olacağız" dedi.
Kampanyaya desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana temizlik konusuna büyük önem verdiklerini ifade ederek, "İlk olarak çöp konteynırlarını yeniden yerlerine koyduk. Temizlik filomuzu yeniledik. Herkesimden büyük destek gören temizlik kampanyasını başlattık. Sizlerinde bu kampanyaya destek olmak adına çöpleri yerlere atmak yerine çöp kovalarına bırakarak, kampanyamıza destek olmanızı istiyoruz. Biz
kampanyamıza destek olan okullarımıza masa tenisi masası hediye ediyoruz. Bunun ilkini sizin okulunuza verdik. Biz gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bunun için tüm parklarımıza kondisyon aleti yerleştirdik. Yaz ayında bin 80 gencimiz yaz okullarında spor yaptı. Şimdi spor kulübümüzde 2 binin üzerinde gencimiz spor yapmaktadır. Biz sağlıklı gençlerin yetişmesi için mücadele ediyoruz" diye konuştu.
Program sonunda 19 Mayıs Lisesi bahçesinde ağaç diken Başkan Tahmazoğlu, kampanyaya destek olan okullara Şahinbey Belediyesi tarafından hediye edilen masa tenisi masasında tenis oynadı.