Başkan Lofçalıoğlu'dan Kızılay Ve Şoförler Odası'na Ziyaret

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, geçtiğimiz hafta içinde yapılan Olağan Genel Kurullarda güven tazeleyerek tekrar seçilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Keser ile 38 yıllık Türk Kızılay'ı Şube Başkanı Metin Esen'den görevi devralan Ayhan Kurt'u makamlarında ziyaret ederek tebrik etti

Başkan Lofçalıoğlu'dan Kızılay Ve Şoförler Odası'na Ziyaret
Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, geçtiğimiz hafta içinde yapılan Olağan Genel Kurullarda güven tazeleyerek tekrar seçilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Keser ile 38 yıllık Türk Kızılay'ı Şube Başkanı Metin Esen'den görevi devralan Ayhan Kurt'u makamlarında ziyaret ederek tebrik etti.
Saat 14.30'da, yanında Belediye Meclis Üyesi Nuri Öztemuz ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na gelen Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, başkan Fikret Keser'e bir saksı çiçek verdikten sonra tebrik ederek kutladı. Şoför Esnafı'nın sıkıntı ve problemlerini başkan Lofçalıoğlu'na aktaran başkan Keser, başkan Lofçalıoğlu ile çözüm yolları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Saat 15.00'te Türk Kızılay'ı Havran Şube binası'na giden Lofçalıoğlu, 11 şubat 2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da Türk Kızılayı Şube Başkanı seçilen Ayhan Kurt'u tebrik ederek bir çiçek verdi ve yeni görevinde başarılar diledi. Türk Kızılay'ı Havran Şube Başkanı Ayhan Kurt, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'na ziyaretleri için çok teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kurt; "Kızılay, yardımlaşma ve paylaşma kültürünü esas alan, Kamu yararına çalışan bir sosyal yardım derneğidir. Hayırsever kişi ve kurumlardan temin ettiği ayni ve nakdi yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırır. Kızılay kara gün dostudur. Her türlü felakette bütün dünya insanlarının yanındadır. Amacımız, hizmet binamızın gerekli olan bakım, onarım ve eksiklerinin giderilmesi için çalışmak, her üç ayda bir yapılan Kan Bağışı Kampanyalarımıza bir öncekinden daha fazla katılımı sağlamak. Kurban bağışı, ayni ve nakdi yardımların arttırılması için taban çalışması yapmaktır" diyerek sözlerini tamamladı.